Soliga Visby

DATUM: 2011-04-26 / TID: 14:21:33
PUBLICERAT I: Vardagligt / KOMMENTARER: (0)

Hej vänner!
Nu har jag återigen funnit mig tillrätta på soliga Gotland. Kom fram i Visby med färjan halv ett inatt. Tog lite sovmorgon innan det var dags att åka bort till kontoret. Så nu sitter jag här och ser på medan Ingela och Anders fixar och packar skåpet. (jag erbjöd bärhjälp;)

Om en stund är det dags att åka och hämta upp tjejerna efter skolan. Sen blir det lite handling så vi har lite mat i skåpen. Imorgon bitti åker Ingela och Anders till Öland så jag får äntligen rå om mina fina kusiner alldeles ensam :)

Har funderat lite över vad jag skulle kunna hitta på för något spännande medans tjejerna är i skolan på dagarna. Kameran är med så jag ska väl försöka ta mig ut lite grann. Tänkt ta mig till muren och Botaniska trädgården för att fota lite. Sist jag var här med Ida snubblade vi över en mysig liten stig där träden böjt sig med massa murgröna överallt så det var som små gångar överallt, dit ska jag också ta med kameran denna gång. Missade den sist.

Nog med nonsens, vi hörs sen!


Wednesday

DATUM: 2011-04-06 / TID: 19:09:26
PUBLICERAT I: Kreativt - Pärlpyssel / KOMMENTARER: (0)
Hej vänner!
Idag har jag bara tagit det lugnt. Var ner på Communicare och pratade med Angelica :) Passade även på att hämta ut nya p-piller, så nu har jag piller för ett år igen!

För några timmar sen fick vi finbesök, alltid trevligt :)

Just nu sitter jag och ser på Two and a half men och kvällspysslar lite :)

(Såg precis att den ena vita pärlan satt fel;)
Vi hörs!

Somewhere over the rainbow

DATUM: 2011-04-04 / TID: 19:33:44
PUBLICERAT I: Kreativt - Skapande / KOMMENTARER: (0)
Hej vänner!
Det var ett tag sen nu, skönt med en paus!

Idag har jag varit och hjälpt Malin i stallet, det var riktigt trevligt. Det var ju så otroligt vackert väder!

Jag har hittat en jätterolig sida på nätet med massa häftiga pysselideér :D
Så idag bestämde jag mig för att testa två grejer. Stack iväg på affärn och fick med mig lite karamellfärg och några gamla LP skivor och sen var det bara att sätta igång! Här kommer resultatet :)

Regnbågsmuffins, läckert va? :)


Skålar av LP skivor, även det väldigt läckert!Och så har jag fått mig en ny telefon, en HTC wildfire mocca :D Och idag kom det rosa skalet till den som jag vann på Tradera, fina grejjor de :D

Ska alldeles strax sätta mig på cykeln och trampa iväg mot Dalasågen, Malin har Fiah-abstinens ;D
Vi hörs!