My tears dont fall, they crash around me

DATUM: 2011-03-23 / TID: 00:49:40
PUBLICERAT I: Vardagligt / KOMMENTARER: (0)

Jag kommer få lov att ta det jobbigaste beslutet hittils i mitt liv.


Därför kommer jag låta bloggen vara.
På obestämd framtid.


Frustration

DATUM: 2011-03-18 / TID: 11:16:33
PUBLICERAT I: Vardagligt / KOMMENTARER: (0)

Godmorgon världen!
Vaknade tio i 6 imorse av att jag va så sjukt hungrig, kunde inte somna om heller. Så jag tog med mig vattenflaskan upp och la mig i soffan, fick nog sova lite grann i alla fall.
Men nu börjar jag komma igång igen. Har ätit frukost, pulverdrink, banan + halv mandarin blev det. Och en massa vatten såklart!
Snart blir det väl lunch också, pulverdrink såklart.. Mums! -Eller inte..

Jag är så sugen på mat så det är inte klokt! Men det är bara att stå ut! En vecka ska jag klara i alla fall!

Ska strax hoppa in i duschen och sen ska jag gå ner till Communicare som ska hjälpa mig med jobbsökning och sånt :) Efter det blir det nog en promenad mot Dalasågen! Det snöar ute men lite snö har väl inte skadat någon!


Fight for what you want

DATUM: 2011-03-18 / TID: 11:01:11
PUBLICERAT I: / KOMMENTARER: (0)
Ny kategori - Thinspo
'Smal-inspiration'

Även om jag kanske aldrig kommer i samma form som tjejerna på dessa bilder ska dom hjälpa mig att ta mig en bit på vägen. Alltså, ta inte bilderna på för stort allvar. Det är endast en 'push' i rätt riktning så jag kommer ihåg varför jag gör det här. Inte för någon annans skull, för min egen skull!

weheartit.com

It's all worth it in the end

DATUM: 2011-03-17 / TID: 19:15:29
PUBLICERAT I: Hälsa/Träning / KOMMENTARER: (0)
Jag ska inte ljuga för er! Nu är jag riktigt hungrig, jag vill ha mat! Riktig mat som smakar gott och går att tugga!

Det här var svårare än jag trodde, men nu har jag i alla fall stått ut en hel dag utan onyttigheter och med bara pulverdrink och frukt/grönsaker. Det har blivit några liter vatten och ex antal tuggummin idag (sockerfria såklart)..
För att jag inte ska gå i taket och skrika på allt och alla har jag nu tagit mig en liten (med betoning på liten) tallrik med broccoli, det är trots allt fullt av järn och väldigt nyttigt!

Det kommer bli en riktig utmaning det här med pulverdrinkarna och jag längtar så otroligt tills om ca en vecka när jag ska börja äta keso/kesella + bär/frukt/grönt, men först ska jag klara av den här utmaningen som jag så vackert gett mig själv!

Om ett tag ska jag ta en promenad till Dalasågen, ska umgås med Malin :) Sen efter Big Brother blir det en promenad hemåt igen!

Sjukt frustrerande att inte tillåta sig själv äta riktig mat ens, men det är så det är! Nu ska jag fylla på vattenflaskan och hämta ett tuggummi!

I'm loving every step I take

DATUM: 2011-03-17 / TID: 13:45:03
PUBLICERAT I: Vardagligt / KOMMENTARER: (1)
Hej igen!
Efter en lite drygt halvtimmes promenad med mamma och lillebror och en väförtjänt dusch har jag nu slagit ner rumpan i soffan igen. Skönt, riktigt skönt var det ute :)
Till lunch blev det en pulverdrink och ett äpple, det går ner mycket lättare om man äter något till ;)

På lördag är det loppis i folkets hus så jag kommer sitta där och sälja lite saker som jag gjort, Malin är så gullig och håller mig sällskap :)
Vilket får mig att tänka åt annat håll. Jag kanske skulle ta och sätta mig med lite virkning så jag har lite mer att sälja på lördag..
Men kom dit om ni kan :)

Enough is enough!

DATUM: 2011-03-17 / TID: 11:25:18
PUBLICERAT I: Hälsa/Träning / KOMMENTARER: (4)

Godmorgon vänner!

Så många gånger har jag sagt att jag borde ta tag i det här.. Så många gånger som jag misslyckats.
Nu har jag verkligen bestämt mig på riktigt, nu får det vara nog!

Sagt och gjort, idag gick jag upp och blandade till mig en pulverdrink, tog med mig en banan och gick upp och satt mig. Det fick vara min frukost! Kommer äta pulverdrinkar i ca en vecka och om jag känner för det så tar jag nån frukt eller grönsak till. Det kommer vara skitäckligt emellanåt och jag kommer säkerligen vilja lägga av och proppa i mig godis eller mackor istället. Men jag kommer stå emot, hur jobbigt det än är, nu vet jag att jag har viljestyrkan att klara detta! 

Såklart kommer jag även börja träna nu, inte några superjobbiga gympass såklart. För om man går ut för hårt så tröttnar man oftast lika fort. Det kommer bli promenader, situps och simning till att börja med, sen kommer jag naturligtvis kunna öka på succesivt allt eftersom det går lättare!

Anledningarna är många och kanske inte så ovanliga. Jag vill gå ner i vikt såklart, som dom flesta. Men det är så mycket mer än så. Jag vet att jag lever osunt och inte tar hand om min kropp på rätt sätt, jag stoppar i mig saker som min kropp definitivt inte behöver och jag har varit för lat för att röra på mig så mycket som jag skulle behöva i förhållande till vad jag äter. Jag känner att min rygg inte orkar med riktigt och får lätt ont och jag vet att om jag tränat ordentligt så skulle jag inte behöva har ont i ryggen. Sen är jag rädd för att jag ska drabbas av diabetes om jag inte skärper mig och det hade varit jobbigt om jag vetat att jag kunde gjort något åt det innan det var försent.

En annan stor anledning är att vi (jag, Malin & Magnus) planerat en roadtrip i sommar. Vi ska ta Malins Seat och gasa ner till Skåne och fira Sabina som fyller 18, kommer bli massa kalas! :)
Såklart vill jag vara 'fit-for-fight' när jag ska dit, så det kan vi kalla första målet. Kommer nog inte hinna nå min målvikt tills dess men en bit på vägen ska jag i alla fall!

Nu när vågen börjat närma sig 100-stecket så har jag börjat tänka efter och nu är det dags att ta tag i saken! Det är bara jag som kan göra något åt problemet och så får det bli!

Helt utlämnande, men nu bryr jag mig bara om att klara detta!
Så hädanefter kommer ni kunna följa mig på vägen mot min målvikt.

Önska mig lycka till!


Oboy!

DATUM: 2011-03-06 / TID: 10:55:56
PUBLICERAT I: Vardagligt / KOMMENTARER: (0)
Vilket vackert väder, solen skiner idag!


Nu har jag (tro de eller ej) varit vaken i två timmar, Ida ringde och väckte mig. Skitbra, för då kan jag vakna och gå upp i tid :) Så nu sitter jag och mumsar på två frömackor med ost, tomat och gurka på!
Igår kväll blev det en liten promenad på byn med Magnus och Lisa, mycket trevligt!

Det är superfint väder ute så jag funderar om man kanske skulle ha varit ut en vända, men det hinner jag väl.. Känner att jag skulle väl ha satt mig med ritblocket en vända också, får väl se..

Nej nu känner jag att jag börjar babbla på om en massa ointressant så det är väl bäst att sluta här!

Just sitting around, hanging out this afternoon

DATUM: 2011-03-05 / TID: 20:26:13
PUBLICERAT I: Vardagligt / KOMMENTARER: (0)

Gjorde en broccoligratäng, den blev helt okej!

Fick massa gott fika i Lima idag, tårtor och bullar. Mums!
Kusin Per fick rengöringsgrejjor till bössan av oss.. Jag är ju vegetarian så jag förstår mig inte på sånt där men han verkade uppskatta det i alla fall och det är väl det som räknas ;)

Jag lyckades få med mig två recept av faster Marianne också. Broccoligratängen förstås och även en chokladkladdkaka. Mycket smarrigt, så den chokladgrejen lär vi baka sen Malin ;)

Kvällen ska jag nog bara ägna åt att ta det lugnt, kika på nån film och kanske ta en promenad lite senare!


Måste bara visa snyggaste nagellacket just nu. Malin köpte detta och var så snäll att jag också fick testa :) Jag vill aldrig ta bort det! Det silvriga lacket var skitsnyggt bara för sig också, riktigt festlack!

Without struggle there is no progress

DATUM: 2011-03-05 / TID: 12:26:36
PUBLICERAT I: Vardagligt / KOMMENTARER: (0)

Har stoppat i mina gröna linser och nu ska jag bara käka lite sen är jag ready to go!
La familia ska styra volvon mot Lima och gratta kusin Per som har fyllt vuxen denna vecka :)

Take a bullet straight through my brain

DATUM: 2011-03-05 / TID: 01:11:26
PUBLICERAT I: Kreativt - Teckning / KOMMENTARER: (0)

Your eyes can't lie

DATUM: 2011-03-04 / TID: 09:47:00
PUBLICERAT I: Kreativt - Teckning / KOMMENTARER: (0)





Skissat några ögon dom senaste dagarna.. Går framåt i alla fall..
Det gäller att man sitter och nöter en massa. Öva, öva, öva!

Let the sun shine

DATUM: 2011-03-04 / TID: 00:18:16
PUBLICERAT I: Vardagligt / KOMMENTARER: (0)
Hej vänner!
Idag skjutsade jag lillebror till Hunflen. Passade på att ta en vända till toppen med bilen, så jäkla fint väder ute så kameran fick hänga med :)








Jag blev snurrig själv och trodde jag skulle tippa bakåt när jag tittade upp på det gigantiska vindkraftverket..

På eftermiddan fick jag besök av Malin! Vi drack lite kaffe och sen framåt 6 bar det av mot DJ eftersom hennes lillebror fyllde år idag. Kalas!

Väl hemma i Vano igen var det dags för det obligatoriska Big Brother ;) Jag älskar det!
Nu är det snart dags att slå av datorn och krypa ner under täcket, puss och godnatt!

Kreativa timmar

DATUM: 2011-03-01 / TID: 00:18:50
PUBLICERAT I: Kreativt - Teckning / KOMMENTARER: (0)
Hej vänner!

Idag efter frukosten satt jag mig med teckningsgrejjorna vid tvn och började skissa lite. Innan jag visste ordet av var klockan redan tre och det slutade med ett porträtt.



Strax efter det ringer Malin och frågar om jag ska med ut och gå med hundarna. Javisst säger jag och slänger i mig lite mat innan jag blir hämtad :) Var ute och gick i lite drygt en timme, skönt! Så fint väder ute idag så det fick man ju inte missa genom att sitta hemma hela dagen!

Imorgon blir det en liten roadtrip, skönt att komma bort en liten vända :)

Jag vet att jag inte bloggar så mycket nuförtiden, men jag har inte så mycket lust att sitta vid datorn så hemskt länge ;)
Tills vi ses igen!