When I was quite young my parents never said books were off limits

DATUM: 2012-12-12 / TID: 18:03:41
PUBLICERAT I: Vardagligt / KOMMENTARER: (0)
I början till ett försök att packa ihop grejerna i mitt rum, slängde jag ut allt på golvet. (?) Nu har jag sicksackat (slalom-at var ordet jag använde för att beskriva detta fenomen) i rummet två morgnar i rad..
 
Själva grejen med att jag redan ska börja packa är att det ska vara helt klart när jag åker hem för jullov så att det bara är att slänga ut grejerna i bilen när vi kommer tillbaka den 4 januari och får nycklarna till lägenheten! :)
På fredag tar jag en liten smygbörjan på jullovet, åker hem och träffar familjen och vännerna. Syrran kommer hem också så det är lite tanken att jag ska hinna träffa henne eftersom hon inte kommer hem över jul. Sen på tisdagen åker jag och mamma ner till Linköping igen för slutklämmen innan lovet och torsdagen efter åker vi hem till Vansbro igen.
 
Har verkligen lyckats jobba ihop en riktig julkänsla. Det är snö ute och hyresvärden har satt upp diverse julbelysning i och utanför huset. Jag och min roomie har lyssnat på julmusik, kollat på julfilm och varje morgon ser vi på julkalendern tillsammans, det är så mysigt!
 
Nu ska jag ta tag i den där städningen och packandet så jag blir klar någongång!

Lchf saffron buns

DATUM: 2012-12-02 / TID: 20:37:19
PUBLICERAT I: Vardagligt / KOMMENTARER: (0)
Idag har jag varit på julmarknaden med Sara och hennes familj!
Nu det bara 33 dagar kvar tills vi får flytta in i våran lägenhet, jag längtar så!
Min roomie bakar spännande LCHF-lussekatter.
Imorgon är det introduktion för nästa kurs så ikväll ska jag läsa lite så jag är förberedd inför starten :)

So fucking happy about moving out of here

DATUM: 2012-12-02 / TID: 20:36:05
PUBLICERAT I: Vardagligt / KOMMENTARER: (0)
I torsdags sa jag till hyresvärden att tvättmaskinen inte funkade som den skulle.. Han sa att han skulle kolla på de 'när han skulle tvätta' i helgen.. (varför inte direkt kan man ju undra, men jag sa inget) Jag frågade honom idag om han kollat på tvättmaskinen och det hade han gjort, den funkar ju inte som den ska (no shit?) Så jag sa så att vi faktiskt behöver tvätta.. Då sa han att de behövde han ju också.. Att ta tag i problemet direkt kommer ju inte på fråga eftersom han inte behövde tvätta än..(i torsdags när jag berättade att nåt var fel alltså) Men, imorgon ska han ringa någon reparatör som troligvis inte kan komma förrän på onsdag-torsdag.. Vi är ändå fyra personer i det här huset som delar på tvättmaskinen.. Är det meningen att det ska vara så?
Hade det varit mitt ansvar så hade jag ringt direkt på fredag morgon för att få hit en reparatör så fort som möjligt, men vissa människor är ju lite mer praktiskt lagda än andra!