Recharging batteries

DATUM: 2011-10-21 / TID: 14:17:16
PUBLICERAT I: Vardagligt / KOMMENTARER: (0)
Hej vänner!
Dagen inleddes med ett parti TP på Communicare, riktigt kul! Behöver jag säga att jag vann? ;)
Redan igår bestämde jag mig för att gå in till grannen (l-foto) efter communicare idag och höra med honom om han hade något billigt och bra stativ, det hade han. Passade även på att investera i en fjärrutlösare till kameran, tror det kan bli riktigt bra faktiskt.
Just nu håller jag på och packar lite basic stuff till stughelgen. Jag får nämligen äran att följa med Malin och Björn ut till hennes stuga i skogen. Kommer bli så mysigt! Lär väl strax dra mig ner på affären och leta på nåt bra att äta, nu är det ju dessutom fredag så idag tänker jag unna mig något extra gott till kvällen. Får passa på och träna lite fotografering ute i skogen när jag ändå är där, har redan några små ideér som jag vill prova.
Skönt att få komma bort från civilisationen och vila ut :)
Hoppas ni får en underbar helg, vi hörs!

It's a beautiful day

DATUM: 2011-10-14 / TID: 21:26:08
PUBLICERAT I: Vardagligt / KOMMENTARER: (1)
Hej vänner!
Idag har jag gjort någonting som jag aldrig gjort förut.
Jag har tagit med mig Vickis, lite matsäck och gått ut i skogen. Det var jättemysigt!
Förste eldmästare jobbar på att få igång brasan. Vilket dock inte alls tog lång tid :)

Sen var det dags för lunch som bestod av baguetter. Behöver jag ens nämna att båda baguetterna blev brända ;)
Efterätten bestod av grillad banan proppad med choklad, mums!
Gissa om min tröja luktade jättegott efter att jag stått i röken från elden :)
När vi kom hem igen tog vi det lite lugnt en liten stund och sen tog vi en promenad runt byn.
Jag passade på att införskaffa mig en stegräknare också. En rosa, jag gillar den!
Sedan vi kom hem från promenaden har vi hunnit äta kvällsmat, spela kort, surfat lite och jag har nyss kommit hem från solariumet. Resten av kvällen spenderas med att bara ta det lugnt, lägga en ansiktsmask, måla naglarna och kanske se en film :)
Vi hörs!

Out with the old and in with the New

DATUM: 2011-10-03 / TID: 13:21:47
PUBLICERAT I: Dagens inköp / KOMMENTARER: (0)
Hej vänner!
Det finns en rätt bra anledning till att jag inte skrivit på ett tag. Förra söndagen tog jag med mig mamma och styrde mot Karlstad, lillebror var också med men honom släppte vi av i Deje eftersom han inte är lika imponerad av att gå på Ikea ;) Vi kom väl fram till Bergvik runt lunch nån gång så vi kände att det var lika bra att äta lunch innan vi gick in på Ikea så vi skulle vara på hugget väl inne på varuhuset. Efter många om och men (vegetarian som jag är) så hamnade vi på Max. Jag tänkte att nu får jag väl äta pommes igen, kanske några mozzarella sticks också. Så bara av en slump kikade jag runt på menyn och hittade en vegetarisk taco sallad. Förstå min lycka att hitta något i matväg som bådde var nyttigt och supergott! :)
Jag kan väl säga att shoppade loss ganska rejält i Karlstad. Men bara bra saker, nödvändiga ting. Hittade bland annat ett superfint lila laptopbord, den underbara maskroslampan, nya lyxiga sängkläder, överkast, hängare för dörren och ett laptopstöd så inte datorn blir överhettad.
Så den senaste veckan har gått åt till att rensa ur hela rummet. Ut med det gamla och in med det nya. Fick hjälp av Vickis att rensa ur garderoben och Malin hjälpte till att massakera den. Tur man har vänner som hjälper till. Mest glad var jag över att jag hade sällskap mesta delen av tiden :)
Det bästa med hela Ikea resan var att jag fick välja precis allt innehåll i vagnen helt själv och betala för allting själv. Vuxenpoäng till mig!