Walking in a winter wonderland

DATUM: 2012-11-28 / TID: 16:07:53
PUBLICERAT I: Vardagligt / KOMMENTARER: (3)
..Och när jag vaknar så är hela världen vit.. tralalalala..
Drog upp persiennerna imorse och höll på att tippa baklänges av det jag fick se.
Snö, vit snö som fallit och som fortsatte att falla. Vilken underbar känsla! 
Vet ni vad det bästa är?
Det snöar fortfarande! :)

Plötsligt händer det!

DATUM: 2012-11-24 / TID: 12:56:36
PUBLICERAT I: Vardagligt / KOMMENTARER: (0)
Roliga nyheter!
Jag har fått tag i en lägenhet så den 4 januari tar jag med mig Sara och flyttar in i en trea i Skäggetorp. Det gick jättefort, förra fredagen kom vi på att vi skulle flytta ihop så då satt vi oss och började ringa runt. I tisdags var vi och kollade på en lägenhet (som förövrigt var jättefin) och igår skrev på kontraktet!
 
Efter att ha surfat runt i dagar på diverse sidor letandes efter soffa blev det en riktig impuls nu på förmiddagen när vi hittade två soffor vi ville ha för ett riktigt bra pris. Så jag ringde hem till mamma och frågade om hon kunde åka till Borlänge för att hämta två soffor åt oss, det kunde hon! Så nu är dom beställda och mamma behövde inte åka idag eftersom det blev leveranstid på dem. :) Här är dom! 
För övrigt så vill jag bara hem till Vansbro och rota igenom mina kartnger med flytta-hemifrån saker och se vad jag ska ta med mig till min första lägenhet! :)

Dagens skiss

DATUM: 2012-11-22 / TID: 20:23:35
PUBLICERAT I: Vardagligt / KOMMENTARER: (0)

Fisn i Pisn - Studying at home

DATUM: 2012-11-19 / TID: 10:13:01
PUBLICERAT I: Vardagligt / KOMMENTARER: (0)
Plugga hemma: Man får krypa ur sängen och i Pisn direkt och glida runt i den hela dagen.
Känner mig lite som en blandning mellan Teletubbies och My little pony idag.
Ska försöka att få något gjort idag. Väldigt spänd inför imorgon men det är inte långt kvar nu.
Sysselsätter jag mig lär ju tiden gå ännu fortare..

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

DATUM: 2012-11-18 / TID: 22:12:00
PUBLICERAT I: Vardagligt / KOMMENTARER: (0)
Jag går runt och hoppas, hoppas på att det är nu lyckan vänder.. Är det min tur?
Kommer jag få meddela väldigt goda nyheter på tisdag? Det återstår att se..
Darins version av Ugglas 'Astrologen' har verkligen fastnat, vackert!
 
Du är den vackraste jag mött,
inte påmålad och falsk som andra,
du har väckt upp det jag trott var dött,
och när du har mej när jag tar dej,
din hungrande kropp får frid,
bortom all rum och tid.
Då är du den finaste jag mött
 
Likaså Ugglas version av Olle Ljungströms 'Jag och min far'
 
Därborta vid pilen
Har jag lagt min far
En anonym urna är allt som finns kvar
Fast jag fann aldrig modet
Till att säga adjö
Trodde nog aldrig att du kunde dö
 
Förövrigt är det läsning som gäller, mycket 'utantill-kunskaper' som ska tryckas in i huvudet. Tenta på fredag.

Sista minuten

DATUM: 2012-11-14 / TID: 23:56:05
PUBLICERAT I: Vardagligt / KOMMENTARER: (0)
Jag har haft sån sjuk hemlängtan de senaste veckorna, så natten till torsdagen chansade jag och sökte efter sista-minuten resor hem. Ringde och väckte mamma mitt i natten bara för att höra om de skulle vara hemma över helgen och det skulle dom! Hittade en biljett för 304 kronor så då fick det bli hemfärd på torsdagen :)
 
Klockan 14.04 satte jag mig på första tåget hemåt och 19.45 klev jag av bussen i Vansbro. Min fina lillebror kom och mötte mig med cykeln så jag slapp bära mina väskor hem, guld värt efter 6 timmars resa.
Kom hem och sa hej till mamma och pappa. Eftersom jag tänkt överraska Malin och Josefine så lät jag bli att säga något till dom och åkter hem till dom istället. Det var roligt och uppskattat! :)
På fredagen tog jag det lugnt och kvällen bestod av fredagsmys med mamma och pappa, god mat och TP! :) Sen ringde ju Malin också, hon hade fått slutat tidigare så vi hann med lite Yatzy och glögg! På lördagen åkte jag och mamma till Erikshjälpen, jag fyndade två böcker för 35 kronor. Sen åkte jag, Malin och Peter till Håkis och tog en långfika. På kvällen blev det pizzadejt och filmkväll med Josefine! En riktig myshelg med andra ord!
Tyckte dock att tiden gick lite för fort då jag egentligen tänkt åka tillbaka till Linköping på måndagen, så jag bestämde mig för att stanna en dag till. Vilket innebar att jag fick ännu mer quality-time med mamma och Malin, vi spelade TP och drack glögg. Ja lillebror och pappa var också med på ett hörn. :)
 
På tisdagen skulle mamma till Karlstad på kurs så jag bestämde mig för att följa med. Fick tag i Tessa och frågade om hon ville ha besök. Såklart ville hon det, så mamma släppte av mig där. Dagen bestod av massa tjejsnack, fyra Johan Falk, Tacos och glögg! :) Stannade över natten och blev idag ivägskjutsad till tåget.
 
Efter några välehövda 'lediga' dagar är jag tillbaka i Linköping och verkligheten!
Nu ska jag mysa ner mig ordentligt i min egna säng!

...

DATUM: 2012-11-07 / TID: 21:27:00
PUBLICERAT I: Vardagligt / KOMMENTARER: (0)

Happy halloween

DATUM: 2012-11-04 / TID: 17:01:05
PUBLICERAT I: Vardagligt / KOMMENTARER: (0)
Phew, lite sliten idag! Mer dans än alkohol skulle jag vilja säga. Började kvällen med att cykla knappt en mil till Emelie och hennes vänner för lite förfestande. Väldigt lugnt för min del, skönt att bara vara bland människor. Strax efter 11 hoppade jag och Emelie på cyklarna och började trampa mot campus och Kårallen.
Blev rätt mycket dansande, men kanske en timme eller nåt innan stängning är det så mycket folk överallt så det knappt går att ta sig runt. Så jobbigt när det är så mycket folk som är 'lite för nära' en. Lite sådär klaustrofobiskt skulle man kunna säga. Vid halv 3 kände vi oss nöjda och drog till donken för lite nattamat innan det var dags att krypa ner under täcket. Helt okej kväll! 
Min sminkning för kvällen. Blev lite nojjig att det skulle bli förstört av cykelturen eftersom det regnade lite men det gick rätt bra ändå :)

Life is a gift. Never forget to enjoy and bask in every moment you are in

DATUM: 2012-11-02 / TID: 23:08:00
PUBLICERAT I: Vardagligt / KOMMENTARER: (0)
Overallsinvigningen var riktigt rolig! Lekar, mat och lite för mycket fulvin ;)
Vi blev uppdelade i lag och skulle ta oss runt 10 stationer av olika lekar. Vid en station hade de hällt ut fil på en presenning som man skulle glida över och vid varje station fanns det fulvin för de som ville ha. Efter lekarna fick vi mat, riktigt gott efter att ha glidit runt, rullat och blivit dragna i gräset.
Även om min overall blev skitig så kom jag lindrigt undan i alla fall, men nu är den invigd och jag får använda den på kravaller! :)
Kvällen avslutades med UV-kravall på Kårallen!
Idag har dock varit mycket lugnare. Känner mig lika smidig som ett kylskåp ungefär och har träningsvärk i nästan hela kroppen.. Men det är smällar man får ta, imorgon är det Halloweenfest på Kårallen men då blir det mycket mindre alkohol än igår!

It's time

DATUM: 2012-11-01 / TID: 16:06:00
PUBLICERAT I: Vardagligt / KOMMENTARER: (0)
Sådär, nu är det bara att börja tagga ovve-invigning som börjar klockan 19. Senare ikväll blir det UV-kravall på Kårallen! Snälla moster Ingela hade med sig såna 'glowsticks' när hon var hit så dom ska jag och Emelie smycka oss med! :)