En helg i Karlstad

DATUM: 2011-06-27 / TID: 14:21:00
PUBLICERAT I: Vardagligt / KOMMENTARER: (2)
I fredags tog jag med mig Viktoria och styrde ner till Karlstad för att hälsa på Tessa.

Två glada tjejer.


Välkomstmiddagen bestod av tacos.


Lite senare tände vi ljus och öppnade vinet.


Två glada tjejer posar framför kameran.
Efter x antal vinglas hoppade vi på bussen in till stan.


På lördag morgon bar det av till Alsters herrgård där Gustaf Fröding föddes år 1860. Numera har de gjort om herrgården till ett museum tillägnat Fröding.


Fröding var en svensk författare, poet och journalist.


Dikt på väggen.


Herrgården har även varit sjukhem under några år. På tapeten i ett av rummen fanns det många människor och det syntes tydligt att någon tryckt med en pennudd i ögonen på var och en av dem. Frågade tjejen i receptionen om det fanns någon mer info om det, men det jag fick till svar var att det var en patient som bott där och att resten var lite "mystiskt".


Viktoria visar med glädje upp sitt halsband som hon inhandlat på turistbyrån innan vi åkte neråt.

Lördag bestod även av lite stadsshopping och på kvällen korkade vi upp vinet och begav oss ut i natten.

På söndagen fick det bli en tur till IKEA. Jag och Viktoria köpte (i hemlighet) lite lägenhetsgrejer till Tessa som hon fick när vi kom tillbaka till lägenheten.
Efter IKEA var det dags för kantarelljakt. Alla tre fick botten fylld på sina påsar och vi var rätt nöjda med det. Sen stack vi tillbaka till lägenheten och lagade lite ärtsoppa. Efter maten var det dags att säga hej då och bege sig hemåt igen.

En helg fylld av skratt och kärlek <3

5 av 5 toasters, kanonkul!

Sisters in action

DATUM: 2011-06-19 / TID: 00:16:20
PUBLICERAT I: Kreativt - Foto / KOMMENTARER: (2)

Systrarna Bjurström bjuder på sig själva och leker med kameran

Skaparnatt

DATUM: 2011-06-18 / TID: 01:08:26
PUBLICERAT I: Vardagligt / KOMMENTARER: (0)
Hej vänner!
Idag har jag varit i Borlänge och shoppat lite, hittade några klänningar, mönstrade strumpbyxor och en supersnygg väska :) Fick sällskap av Ida och Lisa, mycket uppskattat!
Hittade även lite fina tyger på panduro, ett kortfodral blev resultatet. Perfekt när man inte vill ha med hela plånboken ut på krogen till exempel!

Blev rätt nöjd med resultatet. Nu börjar jag bli lite sugen på att köpa mig en egen symaskin ;)

På schemat imorn står städning och packning eftersom det inte är många dagar kvar tll Skåne, vi hörs!

EyesLipsFace

DATUM: 2011-06-15 / TID: 01:54:25
PUBLICERAT I: Vardagligt / KOMMENTARER: (0)

Idag har jag äntligen fått mitt efterlängtade smink från E.l.f! Alldeles lagom innan vi åker till Skåne :)

Paketet innehöll
1 Mineral start kit (foundation, concealer, rouge, 2 penslar & en väska), 1 Mineral Face Primer, 1 Mineral blemish kit, 1 Mineral Booster, 1 Corrective consealer, 1 Hollywood eyelashes, 1 Dramatic lashes brown, 1 Mineral infused mascara, 1 Eyebrow lifter and filler, 2 ögonskuggs penslar, 1 Mineral eyeshadow, 1 Mineral eyeshadow primer, 1 Kajalpenna m. vässare, 1 Lipgloss + plumber och en ögonskuggspalett med 32 färger följde med helt gratis.
Hela kalaset gick endast på 641 spänn!? :D Det är ju inte klokt!

Nu är det dags för mig att krypa ner under täcket, kanske blir en liten roadtrip imorgom :)
Puss&Kram på er!


Min arbetsdag

DATUM: 2011-06-11 / TID: 22:07:00
PUBLICERAT I: Vardagligt / KOMMENTARER: (0)

Bra jobbat!

DATUM: 2011-06-10 / TID: 11:23:00
PUBLICERAT I: Kreativt - Foto / KOMMENTARER: (0)


Mamma och pappa med Världens bästa lillebror som gått ur 9an :)


Härliga fredag!

DATUM: 2011-06-10 / TID: 00:42:42
PUBLICERAT I: Vardagligt / KOMMENTARER: (0)
Hej vänner!
Idag fick jag äntligen mitt paket med smyckesgrejerna som jag beställt från sirlig.se. Har inte hunnit göra något med det än eftersom jag haft annat för mig idag. Jag städade badrummet och sen följde jag med mamma till diverse klädaffärer här i kommunen. Mamma hittade kläder men inte jag, inte så förvånande egentligen. Dom som gör kläder kan inte veta hur "storlek-större-kroppar" är formade. De verkar göra kläder för size zero och sen ökar dom bara lika mycket på alla mått, vilket gör att vissa delar av tillexempel en klänning är väldigt tajta och vissa delar på tok för vida när man börjar titta på de större storlekarna. Trist, menmen nog om det!

Just nu sitter jag och tittar på Big bang theory och kollar över vad jag ska beställa från E.L.F. Snälla Lisa ska hjälpa mig beställa imorgon eftersom mitt kort inte funkade att beställa med, tacktack :)
Min lillebror Hampus går ut 9:an imorgon så det blir lite firande innan jag drar vidare mot Avesta för studentfirande av mammas kusin Linus :) När jag är klar i Avesta styr jag vidare till Hedemora och tar en liten sleepover hos bästa Ida, går alldeles för lång tid mellan gångerna vi träffas. Det ska bli så kul! På lördag drar jag hem igen lagom till jobb på campingen vid halv 5. Sen jobbar jag till på Tisdag och sen är jag ledig tills vi kommer hem från Skåne :D

Kameran följer givetvis med imorgon :)

You make my day

DATUM: 2011-06-04 / TID: 11:19:12
PUBLICERAT I: Vardagligt / KOMMENTARER: (1)
Godmorgon vänner!

Topphumör kan jag kalla det! Nu ska jag berätta om två överraskningar som på två dagar har fått känna mig alldeles pirrig och glad i hela kroppen.
Igår eftermiddag när jag stod i köket och gjorde mig iordning för att åka och jobba om 10 minuter hör jag hur någon trampar på verandan. Så jag kollar ut genom fönstret som sitter precis vid dörren och vem ser jag? Jag kan knappt tro det är sant. Min fina lillasyster har tagit sig hem från Uppsala utan att berätta något, vilken lycka! Jag är så glad, Linnea är hemma igen :D <3
Sen imorse hörde jag en bil som stannade utanför så jag satte mig upp i sängen och kikade ut genom fönstret men kände inte igen bilen. Efter nån minut ser jag ett välbekant ansikte gå på grusgången. Så jag flög ut genom dörren och fick världens bamsekram, Tessa är hemma igen! Då har även hon åkt från Karlstad utan att säga något :D <3

Lånade bilden av Tessa :)

Börjar jobba 14.30 idag och när jag slutar vid 21.30 ska jag skynda mig hem och duscha av mig lite innan det bär av utåt. Cruising ikväll ju, vi ses ute! :)

Owls and Parrots

DATUM: 2011-06-02 / TID: 23:43:49
PUBLICERAT I: Kreativt - Smyckestillverkning / KOMMENTARER: (1)
Go'kväll vänner!
Har äntligen fått slå mig ner i soffan efter en avslappnande dusch. Ikväll jobbade jag 16.30-21.30. Det gick bra idag, jag har fått lära mig att manövrera kassan och bokningssystemet. Sen har jag även planterat blommor i stora krukor och i alla blomlådor som hör till stugorna.

Idag blev jag lite extra sugen på att ta upp min smyckestillverkning igen så jag passade på att beställa lite grejer på nätet :)


Det här är bara en liten del av beställningen men troligtvis den roligaste ;)
Beställt från
Sirlig.se.

Nu ska jag fortsätta kika på NCIS, vi hörs!

FörstaJuniTvåtusenelva

DATUM: 2011-06-01 / TID: 22:24:18
PUBLICERAT I: Vardagligt / KOMMENTARER: (0)
Go'kväll vänner!
Har precis kommit hem från jobbet. Det har varit mycket att ta in idag med kassa, bokning och datasystem så jag känner mig lite tung i huvudet.

Tänkte alldeles strax sätta mig på cykeln och trampa iväg mot Dalasågen men först måste jag bara visa mina små söta paprikaplantor. Planterade om dessa två idag innan jobbet eftersom de blivit för stora för att kunna samsas med de andra små plantorna i krukan. Hittade på två udda muggar som passade perfekt för detta.
Visst blev det läckert? :)


Nej nu lär jag dra mig, vi hörs!

For every stoplight I didn't make

DATUM: 2011-06-01 / TID: 13:27:47
PUBLICERAT I: Vardagligt / KOMMENTARER: (0)
Hej vänner!
Då gör vi ett försök igen att hålla igång det här. Slog igång datorn igår, första gången på flera veckor, kanske någon månad tillochmed. Jag har helt enkelt inte behövt datorn eftersom jag kan göra allt nödvändigt på min mobil. Bara så ni vet liksom ;)

Så, vad har hänt sen mitt senaste inlägg?
- Jag har äntligen fått hälsa på min barndomsvän Denise i Småland :)
- Har jobbat åt min moster med att inreda stugor på Böda sand!
- Jag har fått träffa min gudson <3

Jag har fått jobb på Campingen här hemma i Vansbro i sommar, riktigt skönt att ha någonting att göra om dagarna. I måndags var jag på jobbintervju på Barnens hus i Borlänge. Jag tror inte att det blir något för mig, intervjun tog knappt 5 minuter och det kändes inte bra. Men vad vet jag, han kanske var stressad eller liknande. Bara att hålla tummarna!

Nu ska jag ta mig något att äta och duscha så jag är klar till halv fem när jag börjar jobba.
Vi hörs! 

Taget av mig på Öland.