Pippi Långstrumps tröja

DATUM: 2010-10-30 / TID: 16:06:38
PUBLICERAT I: Dagens inköp / KOMMENTARER: (2)
Hej vänner!
Gårdagen bestod mest av att resa och vi var ganska trötta när vi till slut kom till huset. Ändå tog vi bilen senare och åkte och handlade. Passade på att kika runt lite och se vart vi skulle ta vägen ikväll när i ska gå ut :)
Hittade ett par snygga bågar på Cubus som jag helt enkelt inte kunde låta bli att köa :)


Idag har jag och Ida bara tagit det lugnt. Vi åkte och handlade lite mat och sånt. Passade även på att gå in på Klädhuset och titta och gissa vad jag hittade? En likadan tröja som Pippi har! Så den fick bara lov att följa med mig hem :D

Visst är den snygg? :)

Vi har nyss ätit mat, det blev köttfärssås och spagetti, mums! Nu ska vi bara softa tills det blir dags att göra sig iordning för kvällen :)

Såhär såg det ut i torsdags när jag målade med tusch :)


Vi hörs senare!

Mot Gotland!

DATUM: 2010-10-28 / TID: 23:11:03
PUBLICERAT I: Vardagligt / KOMMENTARER: (0)
Godkväll vänner!
I veckan har vi haft teckning och idag var det tusch på schemat. Det var riktigt roligt att rita med flytande tusch, man kunde få så mycket olika effekter beroende hur man gjorde :) Har packat ner grejerna i väskan så jag kan rita när jag kommit fram imorgon också :)

Imorgon ska jag och Ida åka till Gotland för jag ska vara barnvakt åt mina kära kusiner, så Ida får hålla mig sällskap på dagarna när tjejerna är i skolan :) Men Ingela och tjejerna kommer inte förrän på söndag kväll/natt så vi har hela huset för oss själva fredag, lördag och hela dagen på söndag :) Ska bli riktigt roligt och vi tänkte även gå ut och festa lite på lördagen!
Egentligen borde jag väl ligga och sussa skönt i min säng just nu. Jag måste nämligen åka härifrån 05.23 imorgon bitti för att möta upp Ida som kommer med tåget 06.20. Alltså lär jag gå upp någon gång mellan 04.00 och 04.30 om jag ska hinna packa ner allt jag behöver samt vakna till ordentligt för att orka släpa mig till bussen ;)

Sen blir det bara till att softa på centralen tills bussen går 09.20 som ska ta oss till Nynäshamn och där får vi hoppa på färjan. Beräknad ankomsttid i Visby är ca 15.30 tror jag och då är det bara att sätta sig i en taxi och styra mot huset :)

Nej nu måste jag verkligen säga godnatt, men jag lovar att hålla er uppdaterade om vad som händer på ön :)
Vi hörs!

Jag & Ida från studentveckan :)

Skynda fynda smycken!

DATUM: 2010-10-22 / TID: 16:49:38
PUBLICERAT I: Kreativt - Smyckestillverkning / KOMMENTARER: (0)
Nu säljer jag iväg mina handgjorda smycken, behöver pengarna till nytt material :)
Alla små lerberlocker är handgjorda av mig och tillverkade i Fimolera.

Har även sänkt priset med minst 10 kronor på varje smycke, så det är fynd-dags nu :)


Om det är något smycke som faller dig i smaken eller om du undrar någonting går det bra att maila mig på [email protected] :) Frakt tillkommer enligt postens bestämmelser.

Fick besök av bästa Malin idag på lunchen och efter skolan, great! Riktigt trevligt, vi drack kaffe, åt frukt och snacka massa skit :) Strax ska jag ut på en promenad med Viktoria :) Och ikväll blir det Idol hemma hos Malin :D
Vi hörs!

Dalarna

DATUM: 2010-10-21 / TID: 17:34:36
PUBLICERAT I: Vardagligt / KOMMENTARER: (0)
Hej vänner!
Har äntligen landat i soffan på Myrgatan. Förkylningen håller i sig, men det behöver ni väl inte veta egentligen ;) 
Passade på att skissa lite på tåget så jag kanske visar er senare.

Just ja, lovade Mathilda att jag skulle lägga ut bilder på mina smycken jag gjort. Men det får nog kanske bli imorn istället :) 

Såhär kallt var det när jag kom hem ;) Jättevackert med snö, älskar't! :D

Nu ska jag kika på Big bang theory, vi hörs!

Torsdag.

DATUM: 2010-10-21 / TID: 07:46:08
PUBLICERAT I: Vardagligt / KOMMENTARER: (0)
Godmorgon vänner!
Jag är fortfarande sjuk. Så idag åker jag hem till min mamma och pappa för att vila upp mig. Jag blir tydligen inte frisk om jag går till skolan fast jag är sjuk. Då återstår bara vila.
Har precis bokat biljett så klockan 11.45 går tåget som ska ta mig en bit på vägen.

Nu ska jag gå ner och ta mig lite frukost. Vi hörs sen!

Dont turn around, I'm sick and I'm tired of your face!

DATUM: 2010-10-20 / TID: 20:36:30
PUBLICERAT I: Vardagligt / KOMMENTARER: (0)
Hej vänner!
Ni som inte vill läsa om mina agressioner idag kan bläddra ner under bilden.
Ikväll känner jag mig väldigt arg. Faktiskt. Jag blir arg på människor, eller vi tar och kallar dom folk istället. En person som jag haft jättebra kontakt med förut totalvägrar att prata med mig. Vill bara skrika personen rakt i ansiktet och förklara hur sårad jag är. Men jag kan inte, för jag får ingen kontakt. Ni fattar problemet?

-
-
<- Text raderad ->
-
-

Dessutom var det ett j*vla pucko till busschaufför idag som tvärnitade så hårt vid hållplatsen att en äldre herre flög (läs: FLÖG) fram i bussen och slog i ryggen så hårt att han inte kunde resa sig upp och man fick lov att tillkalla ambulans. Det är ju sjukt! Om man nu har en buss fullastad med människor, ett stort ansvar, ska man då inte anpassa sin körning så man slipper tvärnita? Någon som håller med?

Anyway, tack för att ni lyssnade!


Idag slutade jag vid 12 så jag stack iväg och mötte upp Johanna på Centralen :) Vi tog oss bort till lägenheten hon ska bo i när hon är i Stockholm och lämnade lite packning. Sen åkte vi tillbaka och promenerade vidare mot NK, där vi mötte upp Lars. Dags för lunch, eller jag hade ju redan ätit och lämnat pengarna hemma för att jag ska ha råd att åka hem i helgen. Men Johanna och Lars åt. Jag tittade på. Det var riktigt roligt :)

Förresten, jag har blivit kär!
Sån där fantastisk förälskelse som inte går över i första taget.
Min kärlek är en halsduk som kostar 1100 kr och är av märket Burberry.
Underbar!

Men nu ska jag ta och titta på tv ett slag, vi hörs!

Digital bildhantering

DATUM: 2010-10-20 / TID: 10:18:46
PUBLICERAT I: Kreativt - Foto / KOMMENTARER: (2)
Just nu sitter jag på lektion, vi jobbar med photoshop. Får göra saker som jag redan kan så det är väl lite trist. Men imorgon ska vi få skriva ut nån bild :)
Vi slutar väl vid 12 någon gång och då ska jag antagligen gå och möta upp Johanna som befinner sig i stan då, vi ska sen gå och hälsa på Lars på NK :)
Nu lär jag fortsätta, men vi hörs senare!

Tuesday morning

DATUM: 2010-10-19 / TID: 07:33:05
PUBLICERAT I: Vardagligt / KOMMENTARER: (1)

Alltså seriöst!?
Nu sitter jag här efter att ha snoozat i över en timme.
Jag är fortfarande sjuk! Att det aldrig går över, jag trodde det skulle göra det så fort jag ätit upp mina antibiotika-piller. Men icke sa nicke!

Men jag har inte råd att vara hemma från skolan så jag får vackert sätta mig på bussen och åka in mot skolan i alla fall! Vilken tur att vi slutar tidigt idag, så jag kan gå hem och lägga mig sen.
Hur ska jag orka?


I need a hero

DATUM: 2010-10-18 / TID: 21:03:58
PUBLICERAT I: Vardagligt / KOMMENTARER: (0)
Godkväll vänner!
Precis som jag förutsett blev det en riktigt seg dag idag. Först konsthistoria och jag satt och nickade till flera gånger, det var jättejobbigt att hålla ögonen öppna. Då måste jag förklara också, det är såhär att vi sitter i världens minsta aula med jättedålig luftkonditionering. Vi mörklägger rummet för att vi ska kunna se diabilderna (?) som ska visas i cirka tre timmar.. Förstår ni?
Sen på eftermiddagen blev det kroki, jag var allmänt omotiverad så jag fick inte särskilt mycket gjort. Menmen, bara att ta igen en annan dag!

Har bara tagit det lugnt efter skolan, så skönt ibland att göra ingenting. Nu blir det lite tv-tittande för min del och sen ska jag försöka komma i säng i skaplig tid :)

Bjuder på två bilder ur arkivet. Dessa foton är tagna under första året på gymnasiet i Rättvik, under vårat 'såpa-race' i korridoren på skolan ;) Självklart tog vi reda på efter oss, det tog några timmar kan jag bara säga ;)


Godnatt på er!

Slow down you crazy child

DATUM: 2010-10-18 / TID: 06:58:26
PUBLICERAT I: Vardagligt / KOMMENTARER: (0)
Godmorgon vänner!
Såklart hade internet lagt av igår precis innan jag skulle gå och lägga mig. Tänkte visa ett par örhängen som jag lyckats knåpa ihop :) Blev en väldigt dålig bild men ni får nöja er med det idag!



Idag har vi konsthistoria föreläsning på förmiddagen och efter det blir det kroki, en riktigt seg dag med andra ord.. Nu måste jag göra mig irodning, men vi hörs sen!

I like it and I'll do it again

DATUM: 2010-10-17 / TID: 18:35:20
PUBLICERAT I: Vardagligt / KOMMENTARER: (0)

Nyss kommit upp ur badet!


Ikväll ska jag ägna mig åt lite tvätt och så ska jag väl försöka få i mig något också. Får se hur jag väljer att spendera kvällen, blir nog bara ta det lugnt vid tvn eller datorn :)


Acta fabula est, plaudite!

DATUM: 2010-10-17 / TID: 15:49:14
PUBLICERAT I: Kreativt - Teckning / KOMMENTARER: (1)

Hej vänner!
Idag har jag bara tagit det lugnt, gick upp vid ett och känner mig allmänt seg.
Har lekt lite grann i photoshop också, blev en bild på Malin som jag lyckades knåpa ihop :)


Vad tycks?

Funderar på att ta ett långt varmt bad, hade varit skönt! :)
Men vi hörs senare!


If I could, then I would

DATUM: 2010-10-16 / TID: 23:21:09
PUBLICERAT I: Kreativt - Foto / KOMMENTARER: (0)
Godkväll vänner!
Igår tog jag och Ulrika en promenad ner till sjön och kollade lite. Tog med mig kameran också!

Idag åkte vi in till en second hand butik, jag hittade inget men Ulrika fyndade lite :)
Sen styrde vi vidare mot Calle och Malin. Så det fick bli en promenad även idag, riktigt skönt. Passade även på att fota lite idag också. Även fast solen lyste så var det kallt och blåsigt ute så jag blev väldigt nerkyld av promenaden. Nu känns det som min förkylning kommit tillbaka, men nån gång lär den väl försvinna.
Ikväll har vi tittat på finalen av dansfeber, riktigt roligt var det!
Så nu sitter jag här i min fleéce morgonrock och knappar lite på datorn.
I högtalarna: The Calling - Wherever you will go

Här kommer lite foton från igår och idag.




Riktigt fin höstbild med fina Ulrika som modell :)

Vad tycks?

Jag ska försöka bli bättre på att uppdatera bloggen så att ni kan ha koll på vad jag gör om dagarna :)

You're gonna go far kid

DATUM: 2010-10-14 / TID: 18:20:43
PUBLICERAT I: Kreativt - Foto / KOMMENTARER: (1)
Dagens fotoprojekt.
Syftet var att ta en serie med minst tre foton och temat:
"A möter B. Men med förhinder"

Här kommer min tolkning.





Aha! Man måste ta av papperet först ;)





Min lärare tyckte att jag såg löjligt glad ut på den här bilden. Förstod inte riktigt vad han menade med det. Hmpf!

Live before you die

DATUM: 2010-10-14 / TID: 08:54:15
PUBLICERAT I: Vardagligt / KOMMENTARER: (0)
Godmorgon vänner!
Fick lov att tvätta om mitt hår idag så jag kunde platta det idag igen med min nya platttång :)
Idag har vi fått lite sovmorgon av våran lärare.
Vi har fått en fotouppgift som vi ska redovisa vis halv två, kan nog bli kul men jag är inte säker riktigt än hur det ska gå till. Men det märks väl!
Sen idag måste jag åka in till Täby centrum igen och lämna tillbaka två böcker som jag lånat på biblioteket innan jag får faktura hem ;o


Jag har inte så mycket mer vettigt att säga faktiskt. Förutom att det nu är bestämt att jag och Ida ska åka ner till Gotland v.44. Ska bli riktigt roligt vill jag lova :)
Men nu ska jag ta mig lite frukost, vi hörs!

Another day, Another way

DATUM: 2010-10-13 / TID: 21:11:04
PUBLICERAT I: Kreativt - Foto / KOMMENTARER: (1)
Godkväll vänner!
Idag har vi haft foto, det var riktigt kul och jag lärde mig massor verkligen!
Här kommer några av dagens foton :)

Matilda :) Ett av dagens första foton tog jag medans jag försökte förstå hur intsällningarna skulle gå till. Men jag tycker det blev väldigt fint i alla fall!


Riktigt coolt foto, tycker jag. Ser nästan ut som bilen flyger ;)


Ett foto med kort skärpedjup.


Anna :) Ett till foto med kort skärpedjup.


Min spöktaxi ;)

Efter skolan åkte jag till Täby centrum och köpte mig en ny plattång. Min andra som jag köpte på Jula har gått sönder ( No shit? ) så det var väl behövligt! Den är guldfärgad och superbra, testa den nyss och är riktigt nöjd med resultatet :)

Snart börjar Grey's, vilka ska se?

Dalarnas vackraste tågstation

DATUM: 2010-10-12 / TID: 14:34:47
PUBLICERAT I: Vardagligt / KOMMENTARER: (3)
Godmorgon vänner!
Idag har jag bara tagit det lugnt vid tvn. Ska snart börja packa och göra mig iordning för kl.15.25 går bussen som ska ta mig en bit på vägen till Stockholm. Jag åker tillbaka idag, tillbaka till verkligheten. Hoppas att jag nu under den här veckan jag varit hemma, har samlat på mig så mycket energi så jag kommer igång i skolan igen :) Klassen har börjat med foto idag och imorgon får även jag vara med.

Jag kommer fram till centralen vid 20.18 så tar det väl lite tid förmig att ta mig till Täby också så jag kan väl räkna med att vara framme till 22 i alla fall. Antingen så skriver jag ikväll eller så hörs vi imorgon istället :)

Här ser ni Dalarnas vackraste tågstation som ligger i min hemort Vansbro. Mycket tacksamt motiv att fota.

P.s På höstlovet kanske jag och Ida ska åka ner till kusinerna på Gotland och vara där en vecka när moster och Anders jobbar, kan bli riktigt kul! Hoppas :)

A fallen leaf is nothing more than a summers wave good bye

DATUM: 2010-10-11 / TID: 15:00:23
PUBLICERAT I: Kreativt - Foto / KOMMENTARER: (6)

In autumn when the trees are brown
The little leaves come tumbling down
They do not make the slightest sound
But lie so quietly on the ground
Until the wind comes puffing by
And blows them off towards the sky










Tog en vända ner på byn för att hålla Malin sällskap i väntan på hennes buss.
Passade på att ta lite fina bilder i det vackra höstvädret.
Vad tycks?


Monday morning

DATUM: 2010-10-11 / TID: 10:34:24
PUBLICERAT I: Vardagligt / KOMMENTARER: (3)
Har ni sett vilka underbart vackra färger som pryder naturen just idag?
Dessutom är det molnfritt och soligt här hemma i Vansbro.
Känns nästan som ett måste att ta med mig kameran ut och föreviga detta under.

Jag har inte tagit den här bilden.

Älgjakt, nej tack!

DATUM: 2010-10-10 / TID: 22:54:15
PUBLICERAT I: Vardagligt / KOMMENTARER: (1)
Vilken hysteri det är kring den här j*vla älgjakten.
Att det ska vara så fantastiskt häftigt att ta död på oskyldiga djur. Jag förstår inte!
Okej om det faktiskt hade varit för matens skull, men det är det inte längre. Det är bara för skojs skull.

Att ta ett vapen och sikta mot en levande varelse och se hur livet bara försvinner bort.
Vad finns det för nöje i det?


Sunday

DATUM: 2010-10-10 / TID: 20:46:02
PUBLICERAT I: Vardagligt / KOMMENTARER: (0)
Godkväll vänner!
Har nyss ätit massa kvällsmat så jag nästan spricker ;) Jag och mamma gjorde iordning lite goa smörgåsar med massa tomat, gurka och brie-ost. Mumma! :)
Så nu sitter jag här och smälter maten lite, ska snart resa mig ur soffan och bege mig mot bästista Malin :D

Malin och Rocky, Björnes hund :)
Tyckte bilden var så fin så jag fick lov att lägga ut den.

P.s Tandborsten som jag köpte var en lila colgate 360° med tungskrapa alltså. Den får duga tills jag börjat tillverka egna snygga tandborstar ;)

Vi hörs!

En värdslig sak

DATUM: 2010-10-10 / TID: 19:07:59
PUBLICERAT I: Vardagligt / KOMMENTARER: (2)
Alltså nu har jag något här som jag bara måste dela med mig av.
Dagens samtalsämne: *trumvirvel* 
TANDBORSTAR!

Idag bestämde jag mig för att jag minsann skulle ha en ny tandborste, min nuvarande är en kass modell som är alldeles för mjuk vilket leder till att man får gnugga ihjäl sig om det ska bli riktigt rent. Så jag och mamma begav oss ner till affären.
Efter många minuters velande framoch tillbaka på Ica bestämde jag mig för att pröva lyckan på Coop istället.
Snygg design eller 'smarta' finesser? Tre stycken tandborstar för 15 spänn eller en för 40?
Jag blev verkligen förvirrad av denna nyfunna djungel. Men när jag tänkte efter slog det mig.
Varför finns det inga roliga tandborstar för vuxna?
Det finns ju hur många som helst för barn. Jag skulle väl lika gärna kunna ha en rosa tandborste med lille skutt på om själva borsten inte var så otroligt liten och mjuk..

Jag minns att jag hade en rosa tandborste som bytte färg när jag var liten, den var riktigt rolig tyckte jag. Och alla dessa roliga tecknade figurer, så som Bamse och Shrek.

Dom här designade tandborstarna tycker jag är riktigt snygga faktiskt och har själv haft två stycker tror jag. Men var är tungskrapan och allt annat? Känns som den här tandborsten bara är gjord för att vara snygg.

En fundering som surrar runt i huvudet just nu:
Varför finns det inte fler olika tandborstar för vuxna?

Vad tycker ni? Hur viktigt är valet av tandborste för er?

Och precis <-HÄR-> skulle jag lägga in en bild på tandborsten som jag köpte idag, men datorn vill inte samarbeta så det får bli en annan bild.


Om ni ursäktar ska jag fortsätta nynna på Indiana jones introt nu, som jag fått på hjärnan, vi hörs!

The lovely bones

DATUM: 2010-10-10 / TID: 15:46:01
PUBLICERAT I: Vardagligt / KOMMENTARER: (1)

Jag har precis sett på filmen; 'Flickan från ovan'.
Den handlar om en fjortonårig tjej som blivit mördad av sin granne. Hon berättar sin historia från 'mellanlandet', landet mellan himmel och jord medan hon betraktar sin familj som söker efter hennes mördare.



Jag tyckte filmen var helt okej men däremot hade dom kunnat göra den så mycket bättre, den var väldigt rörig emellanåt. Jag kan inte berätta så mycket mer utan att förstöra filmen för er som inte sett den.

Någon mer som sett den? Vad tyckte ni?


Anna Book som blond?

DATUM: 2010-10-09 / TID: 20:39:45
PUBLICERAT I: Vardagligt / KOMMENTARER: (4)
Tittade precis på dansfeber och såg att Anna Book skaffat sig blonda lockar till programmet.
En riktig hit tycker jag, supersnyggt eller hur? :D



Och visst är det väl så, 'Blondes have more fun'? ;)

It's been a long day, you know.

DATUM: 2010-10-09 / TID: 19:46:27
PUBLICERAT I: Vardagligt / KOMMENTARER: (0)
Godkväll vänner!
Idag bestämde jag mig för att ringa till sjukvårdsupplysningen för att få reda på hur jag skulle gå vidare med min förkylning och det jag misstänkte var öroninflammation. Den här sjuksköterskan som jag fick prata med tyckte också att det lät som det. 'Ja, då får du en tid klockan 13.00 i Mora idag', berättade sköterskan. Jag tänkte bara 'Oj, måste fråga mamma (som förövrigt också är sjuk) om vi kan sätta oss i en bil och åka 8 mil, bara sådär. Det var bara att tacka och bocka för tiden eftersom man måste behandla öroninflammation inom 12 timmar när det värkt hål.
Sagt och gjort, vi satte oss i bilen och började gasa iväg mot Mora.
Jag gillade inte riktigt läkaren jag fick när jag kom dit, dels såg hon ut att vara lika gammal som mig. Hur trovärdigt känns det att ha en läkare som är under 22? Nu vet ju inte jag hur gammal hon var men det kändes som hon lika gärna kunde vara praktikant.
Hon drog och slet i mina öron i vad som kändes som alldeles för lång tid medan hon hackade och grävde med den där 'örontittarmockafjongen'. Jag uttryckte mig väldigt tydligt med ett 'AJ!' när jag tyckte att 'nu har du minsann gått för långt', men det sket väl hon i!
Så ni kanske kan förstå att om jag, en väldigt känslig människa samtidigt är sjuk och lite halvt psykiskt instabil nästan bryter ihop totalt, när den där arroganta människan kommer alldeles för nära. Nej, uschamejja! Henne behöver jag nog inte träffa igen!
Egentligen tog inte besöket längre än några minuter. Läkaren skrev recept på antibiotika och sen var det tack och hej!
Vi hämtade ut pillren och sen åkte vi till Sollerön för att hälsa på mormor och morfar lite. Vi blev bjudna på både lunch och fika. Det var riktigt trevligt och jag blev förvånad över att jag kunde skämta riktigt med mina morföräldrar :) Skönt!

Foto taget vid annat tillfälle

Nu ska jag gå ner till mamma och fixa iordning lite kvällmat, blir nog en toast tror jag :)
Senare kommer Malin höra av sig och då ska jag såklart bege mig mot Dalasågen och umgås och äta kladdkaka! :)
Tack för att ni lyssnade, vi hörs!

Friday morning

DATUM: 2010-10-08 / TID: 09:39:00
PUBLICERAT I: Vardagligt / KOMMENTARER: (0)
Godmorgon vänner!
Vaknade för inte så lång stund sen, tog med mig frukost och gick upp och satte mig vid tvn. Alla älskar Raymond går på 3an. Fortfarande dunderförkyld, men det borde inte hindra mig från att titta på Idol hemma hos Malin ikväll iaf. Kan ju lika gärna sitta där hemma och vara sjuk, mycket trevligare!

Eftersom jag inte har något vettigt att säga så då får jag väl bjuda på en bild som är tagen i Rättvik för 2-3 år sedan ;)

Sisters for life

DATUM: 2010-10-07 / TID: 23:03:12
PUBLICERAT I: Vardagligt / KOMMENTARER: (0)
Godkväll vänner!
Jag är fortfarande sjuk. Men planerar att bli frisk innan tisdag iaf, för nästa vecka börjar vi med foto. Det vill man ju inte missa! Egentligen borde jag väl gå och lägga mig men det värker i hela kroppen så jag har fått för mig att om jag är riktigt trött borde jag somna fortare.. Antagligen ;)

Ville bara dela med mig av den här underbara bilden av mig och min syster som togs för några år sedan när vi hälsade på mormor och morfar på Sollerön. Jag tycker att den förmedlar så mycket glädje. 'Inga bekymmer' som min gode vän Timon skulle säga ;) Visst är den vacker?♥

Pink & Blue

DATUM: 2010-10-06 / TID: 12:20:13
PUBLICERAT I: Vardagligt / KOMMENTARER: (4)
Okej! Om jag ändå ska vara sjuk, så kan jag lika gärna vara det hemma. Så därför bär det av hemåt Vano ikväll!
Mamma är också hemma och sjuk så då kan vi ju vara sjuka tillsammans. Kommer bli en lång resa har jag på känn. Men fick tag i en sista minuten biljett och då ingick visst platsreservation så det var ju bra :)

Började sticka lite grann på andra sockan men orkade inte så länge, får fortsätta ikväll.

Visst blir dom läckra? :D


Även om jag är sjuk borde jag ju hinna träffa Malin nån vända också :) Miss you!

Malin och Björne senast jag var och hälsade på!
Vi hade riktigt trevligt och satt uppe nästan hela natten och pratade! :)
Du betyder♥

Nu ska jag ta och packa och sen blir det lugnt tills bussen går in mot stan.
Vi hörs!

Onsdag morgon

DATUM: 2010-10-06 / TID: 09:16:12
PUBLICERAT I: Vardagligt / KOMMENTARER: (1)
Godmorgon vänner!
Hade en jättetrevlig helg hemma hos Ida och det var lite jobbigt att åka därifrån på söndagen. Men jag får åka dit snart igen :)

Igår låg jag länge och funderade på om jag orkade gå till skolan, men jag kom upp ändå och satte mig på bussen. Jag kom till Danderyds sjukhus sen var det bara att vända för jag inte mådde nå bra. Så det vara bara att gå och lägga sig igen, sov till 4 ungefär, gick ner och tog mig lite mat och softade vid tvn.
Hade skitsvårt att sova inatt, det värkte i hela kroppen :/

Idag ska jag bara ta det lugnt och hoppas att jag inte behöver vara sjuk så hemskt länge. Nästa vecka börjar vi med foto så då måste jag vara Fit For Fight! ;)

Igår fixade Ulrika en sladd till tvn i mitt rum så nu kan jag kolla på hur mycket tv som helst, vilket betyder att ikväll blir det Grey's :D

Håller på och stickar ett par sockor, blev klar med den första igår. Kan slänga upp bilder senare :)

Så måste jag bara säga att jag saknar mig barndomskompis Denise sjukt mycket. Hon skaffade karl och flyttade väldigt långt ner i landet. Hoppas du har det great där nere och att du kommer hem snart. Eller iaf upp till Stockholm ;)

Nu ska jag nog gå ner och ta mig lite frukost, vi hörs sen!

When nothing else matters

DATUM: 2010-10-04 / TID: 06:48:49
PUBLICERAT I: Vardagligt / KOMMENTARER: (0)


Allt är jobbigt just nu, jag orkar inte skriva..


Mot Dalarnas äldsta stad!

DATUM: 2010-10-01 / TID: 07:24:25
PUBLICERAT I: Vardagligt / KOMMENTARER: (0)
Godmorgon vänner!
Förlåt för dålig uppdatering men har inte haft nån ork att sitta längre stunder vid datorn :)
Veckan har gått jättebra, vi har jobbat med gips. Det var riktigt roligt. Jag har gjort ett svart smyckesträd som nog blir skitsnyggt att hänga lite armband och halsband i :)

Har egentligen inte tid att skriva för jag måste blåsa håret, ville bara berätta lite vad som händer.

Har nästan packat klart min väska också, för idag 13.45 tar jag tåget mot den här lilla tösabiten :)
En hel helg tillbringas med bästa Ida :) Utgång ikväll, riktigt peppad!


Kanske kan skriva lite mer i helgen men annars får ni ha en trevlig helg så hörs vi på söndag! :)