She's a maniac

DATUM: 2012-09-29 / TID: 17:06:57
PUBLICERAT I: Vardagligt / KOMMENTARER: (0)
Fest ikväll.. Ibland behöver man bara släppa loss och bjuda lite på sig själv..

You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be

DATUM: 2012-09-28 / TID: 23:40:00
PUBLICERAT I: Vardagligt / KOMMENTARER: (0)
Det här va ju superkul! På en vecka har jag fått beställningar på tre armband, en mössa och ett halsband!
 
Ett annat projekt: Halsduk! Dock har jag faktiskt kommit mer än dubbelt så långt som bilden visar.
 
Har börjat fixa lite med ovven också, blir nog bra! :)
 
Förövrigt fick jag ett väldigt efterlängtat samtal idag. Min barndomsvän Denise ringde mig och vi pratade hur länge som helst, underbart! Denna fina människa flyttade neråt i landet för några år sen och jag har bara kunnat hälsa på henne en gång. Men eftersom jag också flyttat neråt nu så bor jag faktiskt närmare henne än hem så nu kommer jag kunna hälsa på henne! :) Dessutom ska hon bli mamma, så roligt!
 
Annars kämpar jag på, mycket läsning nu! Men imorgon blir det fest! :)
Har fått veta på vilken skola jag ska ha min VFU också, kul! Min fältmentor verkade jättebra och hon berättade att hon hade en jättebra handledare åt mig. Ska ta kontakt med handledaren på måndag!
Letar lägenheter också, vill ha något eget. Eller i alla fall närmare stan! Var och kollade på en idag, det var många som sökt så inte så stor chans men dom skulle ringa om det blev aktuellt!
 
Nu är det dags att slå huvudet i kudden, har lite läsning att ta igen imorgon innan kvällens festligheter drar igång!

Hapiness can be found in the darkest time if we only remember to turn on the light

DATUM: 2012-09-24 / TID: 21:01:00
PUBLICERAT I: Kreativt - Syslöjd / KOMMENTARER: (0)
Råkade köpa lite garn efter föreläsningen idag och började virka på en mössa när jag väntade på bussen hem på eftermiddagen..
KLAR!
Om ni ursäktar så har jag lite läsning att ta ikapp.. 

Numbing the pain for a while will make it worse when you finally feel it

DATUM: 2012-09-21 / TID: 23:25:22
PUBLICERAT I: Vardagligt / KOMMENTARER: (0)
Hej vänner!
Gav mig själv lite ledigt så det fick bli en riktig pysselfredag! Jag fick ett ryck och åkte in till Panduro för att impulshandla diverse attiraljer för att stilla mitt skaparbegär.
Fick ihop fyra armband, ett halsband och så har jag även 2 armband som är halvklara!
How I Met Your Mother har gått i bakgrunden hela dagen, jag är inne på fjärde säsongen redan. Jag är fast! 
Nu har jag packat undan pysslet och ska ta och lägga mig ner och ta det lugnt en liten stund bara. Imorgon är det läsning som gäller!
 
Jag saknar min familj och mina vänner.

I solemnly swear that I am up to no good

DATUM: 2012-09-16 / TID: 22:32:24
PUBLICERAT I: Vardagligt / KOMMENTARER: (0)

Sitter i sängen och känner mig ensammast i hela världen.. Men jag är jävligt snygg i håret i alla fall! ;)
 
Jag försöker hitta en möjlighet i mitt schema så jag kan få boka in första sittningen för min ryggtavla snart.. Tre sittningar har tatueraren tippat på och ca 8000, har lagt undan pengar nu och sen kommer en till lön plus semesterersättning! Måste se till att komma ihåg resepengar också! Helst av allt vill jag bara visa hela världen min tatuering men den måste få bli klar först! :)
 
För övrigt hoppas jag att jag hittar tillbaka till mig själv snart. Jag har stängt mig inne för länge nu, dags att våga! Våga ta plats, våga ta kontakt, våga vara jag.. Jag vet ärligt talat inte vad som har hänt med mig, jag har aldrig förut varit så rädd för att prata med nya människor som den senaste tiden. Jag känner inte igen mig själv längre. Det är för lätt att komma in i ett mönster där man bryr sig för mycket om vad andra ska tycka och tänka om en själv. Såklart inget jag valt själv men jag måste lära mig att det inte spelar någon roll i det stora hela. Jag råkar faktiskt tycka att jag är en trevlig och rätt söt tjej, så det vore väl inte så fel om andra kunde få se det också..(?)
 
Så snurrigt det blev såhär inpå natten, det är nog dags att dra täcket över huvudet. Imorgon väntar föreläsning på NH!

It does not do to dwell on dreams and forget to live

DATUM: 2012-09-16 / TID: 19:04:46
PUBLICERAT I: Vardagligt / KOMMENTARER: (0)
Hej vänner!
I fredags kom Mattias och hämtade mig så jag fick följa med hem till min lilla extra familj och träffa mina små tremänningar! Vi åt våfflor och hade fredagsmys, riktigt skönt var det att få komma iväg och se något annat än det här rummet och bara ta det lugnt! En sleepover blev det och igår tog vi lunch på Max och Mattias skjutsade mig så jag fick köpa en skrivare! :)
 
Fick hem mina hårkritor i fredags och fick lov att testa. Sara skulle iväg på neonkravall så hon ställde gärna upp som försökskanin innan jag gav mig på mitt eget hår! Blev supernöjd med resultatet!

Idag ville jag testa en ny look. Det blev rosa toppar, så läckert! :)
 
Har kikat på How I met your mother hela dagen och är helt fast, men nu måste jag ta och läsa lite inför tisdagen då vi ska ha läst kapitel ett i nya boken tills dess! 

But I ain't a turnin' back to livin' that old life no more

DATUM: 2012-09-13 / TID: 18:49:00
PUBLICERAT I: Kreativt - Foto / KOMMENTARER: (0)
Ligger i sängen, lyssnar på Wagon wheel och saknar min familj och mina vänner..
 
Vi har lite sommar kvar här nere och idag var det jättefint väder så när jag kom hem passade jag på att ta med mig kameran ut på en liten promenad.

Never give up

DATUM: 2012-09-12 / TID: 23:58:00
PUBLICERAT I: Vardagligt / KOMMENTARER: (0)
I made it!!
Satte mig i biblioteket halv tio imorse och har suttit där hela dagen, förutom en liten lunchpaus såklart! 19.45 var tentan färdigskriven och inlämnad, lite sista minuten men jag fixade det i alla fall! Nu återstår bara väntan att se om man fått godkänt eller inte men det får vi inte veta förrän vecka 40. Man lär av sina misstag sägs det och i framtiden kommer jag försöka att inte skjuta upp uppgifter såhär sent. Gav mig själv ledigt i helgen och det var välbehövligt så det ångrar jag inte alls.
Första kursen avklarad och det är dags att ladda inför nästa som börjar redan imorgon med två föreläsningar.
 
Förresten lyckades jag snubbla in på Animalens blogg. Animalen är tydligen Djurens Rätt Linköpings butik och möteslokal. Det blir nog ett besök där inom en snar framtid, så spännande! :)
Passar på att lägga upp en bild som jag tog utanför dörren häromdagen.

Being the way that you are is enough

DATUM: 2012-09-11 / TID: 21:25:51
PUBLICERAT I: Vardagligt / KOMMENTARER: (2)
Hej vänner!
Ett tag sen nu. De två första veckorna var sjukt intensiva. Vi var schemalagda med plugg, lek och fest. Fanns inte så mycket tid över till annat, det var bara att flyta med. Även om nolle-p var jätterolig upplevelse och jag är riktigt glad att jag försökte vara med på så mycket jag kunde så är det skönt att det är över och det är först nu när jag är inne på min fjärde vecka som jag börjar landa i det här. Så mycket nya saker som händer runtomkring och nya intryck. Det är en riktig omställning från att bo hemma och jobba på campingen på sommaren till att flytta till en främmande stad och läsa på universitet så humöret svängde rätt duktigt de första veckorna. Men det börjar lugna ner sig nu.
 
I helgen fick jag erbjudande om att åka med hem till Vansbro vilket var guld värt. Efter tre veckor var det väldigt skönt att få komma hem och träffa familjen, vännerna och bara ladda batterierna. Nästa gång jag åker hem ska jag försöka matcha in med början på min nästa tatuering.
 
Studierna startade direkt första veckan och imorgon ska hemtentan på första kursen lämnas in och sen (om jag bli godkänd såklart) så är den kursen över och vi börjar med andra kursen redan på torsdag. Det tycker jag är riktigt bra med att läsa här, man läser en kurs i taget vilket gör det lättare att fokusera på det man håller på med.
 
Klockan är redan mycket så jag ska väl varva ner lite och sen blir det till att krypa ner under täcket, Imorgon bitti ska jag ta bussen in till universitetet och sitta i biblioteket tills jag skrivit klart tentan.
Det kommer nog bli riktigt bra det här.